Hosting services

ЗОШТО ВЕБ ХОСТИНГ ОД iDesign.mk ?

IDesign.mk користи стабилни, брзи и безбедни веб хостинг сервери со NVMe дискови за екстремнa брзина на Вашите веб страници!

ИДизајн нуди веб хостинг решенија како за стартап компании така и за големи компании, кои што имаат потреба за онлајн присутсво преку сопствениот професионален веб сајт

Хостинг

Pricelist

iDesign.mk ви нуди сигурни и брзи Linux веб хостинг планови со врвна 24/7 техничка поддршка.

Микро

За оnline промоција на микро бизниси и
and Google promotion
den. 1000
 • Хостирање на 1 веб сајт.
 • 300 MB Простор
 • 1 емаил адреса (Zoho Based)
 • 24/7 support
 • Auto SSL сертификат
 • Рам меморија 512MB (0,5GB)
 • Процесорска моќ 0,5 јадро
 • Backup
 • дневно, неделно и месечно
 •  

Стартер

For online promotion of small businesses
and Google promotion
den. 2000
 • Хостирање на 1 веб сајт.
 • 2 GB Простор
 • 1 емаил адреса (Zoho Based)
 • 24/7 support
 • Auto SSL сертификат
 • Рам меморија 1024MB (1GB)
 • Процесорска моќ 1 јадро
 • Backup
 • дневно, неделно и месечно
 •  

Стандард

For online promotion of medium businesses
and Google promotion
den. 3000
 • Хостирање до 2 вебстрани
 • 3 GB Простор
 • 3 емаил адреси (Zoho Based)
 • 24/7 support
 • Auto SSL сертификат
 • Рам меморија 2048 MB (2GB)
 • Процесорска моќ 2 јадра
 • Backup
 • дневно, неделно и месечно
 •  
BEST OFFER

Про

For online promotion of small businesses
and Google promotion
den. 6000
 • Хостирање до 5 вебстрани
 • 10 GB Простор
 • 5 емаил адреси (Zoho Based)
 • 24/7 support
 • Auto SSL сертификат
 • Рам меморија 4096 MB (4GB)
 • Процесорска моќ 2 јадра
 • Backup
 • дневно, неделно и месечно
 •  

Ултимате

За хостинг
реселери
den. 9000
 • Хостирање до 10 вебстрани
 • 20 GB Простор
 • 5 емаил адреси (Zoho Based)
 • 24/7 support
 • Auto SSL сертификат
 • Рам меморија 8192 MB (8GB)
 • Процесорска моќ 3 јадра
 • Backup
 • дневно, неделно и месечно
 •