ШТО НУДИМЕ?

iDesign.mk е целосно решение за успешен дигитален маркетинг и продажба на вашите продукти и услуги. Обезбедува напредна веб страна, со модерен дизајн, опција за онлајн продавница, алатка за објави на социјални медиуми, интернет маркетинг и емаил кампањи.

Портфолио

Во прилог може да погледнете дел од веб дизајните
што ги имаме изработено за нашите клиенти.

ПРОЦЕС НА ИЗРАБОТКА:

Процесот на изработка се одвива во неколку чекори. На секој чекор посветуваме посебно внимание само за да ги задоволиме потребите на нашите ценети клиенти.

ПЛАНИРАЊЕ

Пред секој проект внимателно го истражуваме пазарот и ги анализираме вашите потреби.

ПЛАНИРАЊЕ

ДИЗАЈН

Ние ќе креираме неколку варијанти на дизајни за вашата веб страна. Секој дизајн е уникатен и е скроен само за вашите потреби.

ДИЗАЈН

ПУШТАЊЕ ВО УПОТРЕБА

После сите потребни тестирања и подесувања, вашата веб страна се поставува на интернет.

ПУШТАЊЕ ВО УПОТРЕБА

Што можеме да направиме за вас !!!

Сето она што ќе го замислите и посакате, а е од областа на нашата дејност, ние ви гарантираме дека може да стане Вашата најубава и најголема реалност.Ние ви нудиме загарантирано најдобри Веб страни, графички и софтверски решенија. Со нашиот стручен тим за кратко време вашите мисли можат да бидат реализирани.

Долгогодишно искуство во :

Графички Дизајн
Html & Css
jQuery
PHP

Што добивате !!!

Со секој изработен проект од нас добивате бесплатна 24/7 подршка во рок 6 месеци. Дали е тоа помош при работа со веб сајт, поправка на грешки при работа, совети за правилно ракување и сл.

Барате професионални решенија за вашиот бизнис ?

Што велат клиентите за нас?

Жанет Јанев-Сарагиновски
Жанет Јанев-Сарагиновски www.osp.mk
Read More
„Имавме идеа, но не знаевме како. Благодарност за тимот на iDesign.mk за целосната посветеност.”
Бети Давитковска
Бети Давитковска www.martintravel.com.mk
Read More
"Пријатно сум изненадена од нивната професионалност, бидејќи добив повеќе од тоа што го имав замислено како концепт.Исто така, брз одговор за било кое прашање поврзано со интернет технологијата."
Мирко Додевски
Мирко Додевски www.welding.mk
Read More
"Достапност 24/7, решение за секаков вид на веб сајт кој одговара на вашите потреби."
Previous
Next

"Спојот на квалитет и квантитет, проследен со сериозен пристап кон работата и согледување на проблемите, е темел на УСПЕХОТ!"

Ценовник

Погледнете ги нашите Пакети за изработка на Веб страна

ОСНОВЕН

За оnline промоција на мали бизниси и
Google промоција
16,990 ден.
 • Еднојазична верзија
 • До 5 функц. линкови
 • 30 фото , 2 x А4 текст
 • 2 емаил адреси
 • SEO Оптимизација
 • Поддршка 24/7
 • Годишно ажурирање 5h
 • Статистика на посетеност
 •  

ПРО

За оnline промоција на средни бизниси и
Google промоција
19,990 ден.
 • Двојазична верзија
 • До 10 функц. линкови
 • 90 фото , 5 x А4 текст
 • 5 емаил адреси
 • SEO Оптимизација
 • Поддршка 24/7
 • Годишно ажурирање 10h
 • Систем за најава на корисници
 • Систем за Newsletter
топ понуда

ПРЕМИУМ

За оnline промоција на средни бизниси и
корпорации и Google промоција
29,990 ден.
 • Повеќејазична верзија
 • До 30 функц. линкови
 • 200 фото , 20 x А4 текст
 • 20 емаил адреси
 • SEO Оптимизација
 • Поддршка 24/7
 • Годишно ажурирање 20h
 • Систем за најава на корисници
 • Систем за Newsletter

Добивајте новости

Во означеното поле внесете ја вашата е-маил адреса и добивајте ги сите новости и акции на iDesign.mk.