bubamara

JUDG BUBA MARA

Client:

Date:

Technique:

URL:

JUDG BUBA MARA

Дек. 2017

Wordpress, CSS3, JavaScript

Како предучилишна установа, ЈУДГ ,,Буба Мара“ претставува безбедно, привлечно и пријатно место на кое детето ќе се чувствува сигурно и прифатено, а истовремено доволно самостојно и независно каде низ секојдневните и насочени активности…