SPICEBERRY

Клиент:

Датум:

Техника:

Линк:

SPICEBERRY

01.01.2023

Wordpress, CSS3, JavaScript

Spiceberry е основанo во 2021 година од Натали и Ивана. Инспирацијата за неговото создавање дојде од нашите лични патувања,уметноста, културата и уникатноста што се крие во секоја женa. Нашата цел е секогаш да се чувствувате инспирирано, посебно, уникатно, модерно и самоуверено, без разлика на пригодата. Нашите парчиња накит се достапапни во најразлични големини, бои и должини. Ви благодариме што се дел од нашата приказна, и се надвемае дека го сакате нашиот накит исто колку и ние!