romateatar

ТЕАТАР РОМА

Клиент:

Датум:

Техника:

Линк:

Театар Рома Скопје

Октомври. 2019

WORDPRESS, HTML, CSS

Генерирање на капацитет за ромски театар преку институционализација и воспоставување на ромска драма во следната деценија. Главната улога на институцијата ќе биде да се произведат квалитетни театарски претстави кои ке придонесат во …

Слични проекти

truckshop.mk

Најголем избор на производи за сите познати марки на камиони во МК