Нарачајте веб страница без да потрошите цело богатство!

Пред 5-10 години изградбата на веб страница чинеше многу повеќе пари споредбено со денес. ИДизајн е тука за да ве воведе во целиот процес при нарачување на веб страница и се трудиме внимателно да ги дознаеме вашите потреби. Ние не наплаќаме на месечно или годишно ниво. Веб страницата ја плаќате еднократно и вие сте нејзин апсолутен сопственик. Секогаш сме тука за вас, односно било каков проблем и да имате, секогаш можете да не исконтактирате за да ви помогнеме да го решиме проблемот