masterabraziv

МАСТЕР АБРАЗИВ

Клиент:

Датум:

Техника:

Линк:

Мастер Абразив Доо Велес

Декември 2019

WORDPRESS

Нашата компанија е тука за вас од 2012 година. Единствена наша цел се брусните материјали и брусната технологија. Компанијата се занимава со продажба на секаков вид, а од неодамна и производство на Брусни Ленти (бесконечни абразивни траки) по порачка од секаков тип на материјал и димензии.